Machu Picchu – del 1

I dag fikk vi endelig se det vi hadde ventet på – den forlatte Inka-byen Machu Picchu! Men mye hadde skjedd for det. De siste fire dagene har vi virkelig fått trimmet benmuskulaturen. I fantastiske fjell- og jungel-landskap har vi gått på inkaenes gamle, steinlagte veier fra Ollantaytambo til Machu Picchu.

Vi startet tidlig om morgenen den forste dagen, og gikk i bedagelig tempo til teltleiren. En gjeng med barere bar både mat, telt og ekstra klar, så alt vi trengte å bare var små dagstursekker.

Dag to var temmelig hard. To fjellpass passerte vi, så det sier seg selv at det var mange både oppoverbakker og nedoverbakker den dagen. Vi hadde jo hatt noen dager i hoyden, men ble likevel temmelig anpustne av stigningene. Nedover gikk det bedre, men de bakkene kjentes desto bedre i både knar og lår etterpå. Skjont bakker, vi må vel heller si at vi gikk i trapper. Hvor mange trappetrinn vi har gått de siste dagene vet jeg ikke, men vi ble ganske lettet da vi fikk vite at vi skulle sove i forste etasje de neste to nettene…

Dag tre var igjen en lettere dag – kun ett pass, og dagsmarsjen var unnagjort for lunsj. Den teltleiren var også den mest velutstyrte, så her var det endelig mulighet for å få tatt en dusj!

Endelig kom dag fire, og vi ble vekket allerede kl 0400. Fortsettelse folger…

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s