Interiørblogger

Siste uka har jeg oppdaget fenomenet interiørblogger. Dette er – ikke overraskende – blogger som handler om interiør – både inne og ute – og en god del hagetips, gjerne ispedd en del håndarbeid. Felles for disse bloggene er at de alle kjører en stil som går inn under én av kategoriene «shabby chic», «vintage», «fransk landstil», «landlig nostalgi», «english country style», eller lignende. Og felles for disse stilene er store mengder hvitmaling, stein, sink og slitte overflater, lyse tekstiler, gjerne med søte, rosa blomster på, kurver, stearinlys, engler og alt annet som er søtt og harmonisk.

Mye av det er veldig fint, og mange legger mye arbeid ned i bloggene sine. Så langt er bloggene uten unntak laget av kvinner – og mange har små hjertesukk over sine menn som ikke alltid er like forståelsesfulle når fruene kommer fullastet hjem fra loppemarkeder og bruktbutikker.

Jeg har ingen ambisjoner om å gjøre bloggen min til en interiørblogg (selv om den har minnet mistenkelig mye om en hageblogg den siste tiden) – men jeg kaster meg likevel på en annen interiørblogg-must-have og legger ut noen før-og-etter-bilder av mitt siste interiøroppussingsprosjekt, nemlig benken på kjøkkenet. Den er forvandlet fra lakkert furu til hvitmalt. Urutinert som jeg er, husket jeg ikke å ta noen før-bilder, men jeg har gravd fram noen bilder som tilfeldigvis lå i arkivet. Jeg er selvfølgelig svært fornøyd med resultatet!

Før:

Etter:

Før:

Etter:

Dette ble jo også noen fine bilder av kjøkkenet før og etter fjerning av folie, selv om det ikke var det som var intensjonen.

For de som skulle være nysgjerrige på interiørbloggene, se portalen Norske Interiørblogger.

Reklamer
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s