Snurrebrød

Da vi var på tur på søndag, var det grilla pølser i snurrebrød som stod på menyen. Et godt tips er å kjøpe ferdig pizza-deig og snurre rundt. Fordi jeg ikke skulle ha noe som helst annet på butikken, valgte jeg å lage deig selv i stedet. På http://www.batmagasinet.no fant jeg denne oppskriften, som funket glimrende.

10 grillpølser eller andre pølser
3 dl grovbakstmel
1 ts bakepulver
litt salt
50 gr. revet gulost
1 1/2 dl. melk
Arbeid sammen deigen og pakk den i plastpose. Før pølsene legges på grillen, deles deigen i 10 emner som trilles ut og rulles rundt pølsene, som eventuelt er trædd inn på spidd. Grill pølsene og deigen ikke for nær glørne. Liker du baconpølser (pølser tvunnet med bacon), kan du snurre bacon rundt pølsene der det ikke er brøddeig. Potetsalat med rømme- og gressløk-dressing smaker godt til.

Dette innlegget ble publisert i oppskrifter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s