Er du glad i å skrive?

http://www.flickr.com/photos/jpaxonreyes/5034760960/Jeg stikker hodet ut fra bloggtørken bare for å fortelle at vi starter opp skrivesirkel i Florø. Vi tar sikte på månedlige møter, og første møte blir onsdag 6. februar, altså om en drøy uke. Bor du i Florøområdet og liker å skrive, håper jeg du vil bli med! Dette er gratis og åpent for alle, uansett hvilket nivå man er på.

I høst rev jeg meg løs fra hjemmets lune favn (eller, jeg rev minstemann løs fra min favn) og dro på skrivekurs med Sogn og Fjordane Skrivelag. Å dele tekstene sine med andre var ganske skummelt i starten, men veldig inspirerende og utviklende. Dessuten var det gøy å høre også hva de andre hadde skrevet og forsøke å komme med gode tilbakemeldinger til dem. Det er nettopp dette jeg håper vi kan få gjort mye av i skrivesirkelen. Men ingen skal tvinges til å lese opp, så klart. Det kan være en veldig høy terskel for mange, og alle må få lov til å komme med i sitt eget tempo. Uansett kjennes det trygt at Eva Svanøe skal være med som instruktør og veileder og sånn sett gi skrivesirkelen den faglige tyngden vi behøver.

Så da er det vel ikke noe å lure på? Send meg en e-post eller lik Facebooksida vår eller legg igjen en kommentar på skrivesirkelens blogg/nettside. Så håper jeg vi sees neste uke!

Et lite tips på tampen, dersom du gjerne vil skrive, men trenger et påskudd for å skrive noe. VG har en skrivekonkurranse om ulykkelig kjærlighet gående. Makslengde er 7000 tegn, det skulle vel bli en 2-3 sider, så overkommelig lengde altså. Lykke til!

Dette innlegget ble publisert i anbefalinger, her og nå, skriving. Bokmerk permalenken.

8 svar til Er du glad i å skrive?

 1. Johannes E. Mundal sier:

  Neste skrivekurs med Sogn og Fjordane skrivelag blir 12.-14. april. Kanskje vi snakkast då? 🙂

  • ylvalia sier:

   Ja, hvis den datoen stemmer, kommer jeg definitivt. Jeg trodde kurset skulle være 5. – 7. april, og da er jeg dessverre bortreist.

 2. underveis sier:

  Ja – det hadde vært fint – men litt for langt …. Lykke til.

  • ylvalia sier:

   Takk skal du ha. Kanskje vi lager oss en virtuell møteplass etter hvert. Da spiller ikke geografien noen rolle. Lykke til med alle dine prosjekter om dagen. Leste nettopp de 4-5 siste innleggene på bloggen din, veldig fine!

 3. Johannes E. Mundal sier:

  Du bar rett. Skrivekurset er 5.-7. april. Dumt at det ikkje passar for deg 😦

  • ylvalia sier:

   Har sikkert fremdeles lyst til høsten igjen, så får ta det neste gang i stedet. Skal uansett reklamere for kurset når det er litt mer klart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s